18 July 2007

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ τραμπούκικης επίθεσης

Απρόκλητη τραμπούκικη επίθεση στο χορευτό πηλίου

Την Παρασκευή 13/7/07, στο σούρουπο, ένας ανυποψίαστος λουόμενος, ο Β.Τ. από Αθήνα, άδειασε μια πλαστική σακούλα μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην παραλία της Παρίσαινας του Δήμου Ζαγοράς και δέχτηκε απρόκλητη τραμπούκικη επίθεση. Τον συγκεκριμένο κάδο έφερε συνεργείο του δήμου το πρωί της ίδιας μέρας παρότι η Νομαρχία Μαγνησίας έχει ζητήσει από το Δήμο Ζαγοράς με έγγραφό της από τις 10/5/07 να καταργηθεί η διέλευση του δρόμου που καταλήγει στην παραλία της Παρίσαινας. Ο κάδος είχε μετακινηθεί το μεσημέρι από τον πρώην δήμαρχο Ζαγοράς, Κώστα Λάσκο, προς το κτήμα της οικογενείας του, όπου λειτουργεί (χωρίς άδεια) αναψυκτήριο – μπαρ.
Ο Β.Τ. απωθήθηκε προς τη θάλασσα βίαια, προπηλακίστηκε χυδαιότατα από τον τέως δήμαρχο και ένα φίλο του, ιδιοκτήτη οικίας δίπλα στο μπαζωμένο ρέμα, Αντώνη Καραγεωργίου. Ο τελευταίος μάλιστα όρμησε κραδαίνοντας ένα σκουριασμένο κοντάρι ομπρέλας και μαζί με τον «τέως» απαιτούσαν από τους ΜΗ πελάτες του να φύγουν από την παραλία «τους», το χωριό «τους», τον τόπο «τους». Από το μένος τους δεν γλίτωσαν κι άλλοι λουόμενοι-παραθεριστές που έσπευσαν να προφυλάξουν τον Β.Τ. Τα φωτογραφικά φλας και η απροθυμία των συντρόφων να απαντήσουν με οποιονδήποτε τρόπο στις προκλήσεις των εν λόγω «κυρίων» απέτρεψε τα χειρότερα, πέρα από κάποιες αμυχές, μια σκισμένη μπλούζα και ένα κατεστραμμένο σκίασμα (από καλάμια και φτέρη).
Πρέπει να καταλάβει ο κ. Λάσκος και οι όμοιοί του πως οι συνεχείς αυθαιρεσίες και η επίδειξη δύναμης και εξουσίας μας εξοργίζουν, ενώ οι προκλήσεις, απειλές, προπηλακισμοί και διασυρμοί δεν μας αγγίζουν.

posted by φίλοι της παρήσσαινας